Σε Αποκριάτικους ρυθμούς και το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς το Μεσολόγγι – Όλες οι εκδηλώσεις

Το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου 2023 θα κορυφωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Η πόλη μας κινείται σε ρυθμούς αποκριάς και πλήθος δράσεων θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους!

  • Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου έρχονται τα  «Παιχνίδια χωρίς Τσίνορα» με τη συμμετοχή των δημοτικών Σχολείων Μεσολογγίου, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων – Τρελά Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους». 150 παιδιά δημοτικών σχολείων του δήμου μας θα καταθέσουν το γέλιο και τη συνεργασία τους και θα μας μεταδώσουν τη χαρά τους.

Συμμετέχουν:  

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου

Το 6ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου

Το Α’ ΚΔΑΠ Μεσολογγίου

Το ΚΔΑΠ Μαθητούπολη Μεσολογγίου

”Τα λιοντάρια” (ανεξάρτητη ομάδα παιδιών)

  • Επίσης την ίδια ημέρα, Σάββατο 25/02 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μεσολόγγι έχεις ταλέντο».

Οι μικροί μας φίλοι ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους, συμμετέχει η σχολή Bailarte».

  • Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 θα εντυπωσιάσει η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, με ώρα εκκίνησης 16.30 μμ.  ενώ  η Συναυλία του συγκροτήματος «Los Cubaneros» στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη (ώρα έναρξης 19:30) θα ξεσηκώσουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

  • Η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα 27/02  και ώρα 10:00 π.μ με παραδοσιακά Κούλουμα στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου  και την μεγάλη συναυλία του Παναγιώτη Λάλεζα, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι!