Σημαντικές ειδήσεις από τη μεγάλη συνέντευξη του Γ. Παπαναστασίου στον Antenna Star (Ηχητικό)

Στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 φιλοξενήθηκε ο  Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, σε μία μεγάλη συνέντευξη που απεκάλυψε πολλές  ειδήσεις, για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της πόλης,. το μέλλον της, ενώ συζητήθηκε και το θέμα στο πολιτικό μέλλον του Δημάρχου.

  • Πιο αναλυτικά ο Δήμαρχος απάντησε σε ερωτήματα για το μεγάλο πρόγραμμα των έργων υποδομής  που βρίσκονται σε εξέλιξη ή που προγραμματίζεται η υλοποίησή τους, για τη σχέση του Δήμου με τους εργαζομένους και το νέο οργανόγραμμα λειτουργίας του Δήμου, ενώ μεγάλο μέρος της  συνέντευξης είχε αναφορές στο Δημοτικό Πάρκο, τη σύνδεση της Ιόνιας Οδού με το Αγρίνιο, το Βιοτεχνικό Πάρκο αλλά και τα μεγάλα θέματα του Πολιτισμού, όπως η ανάδειξη του Αρχαίου Θέατρου της Στράτου, το μέλλον των αποθηκών Παπαπέτρου αλλά και το έτος «Κώστας Χατζόπουλος».

Η συνέντευξη εστίασε και στο μεγάλο ζήτημα της σχέσης και του έργου της Δημοτικής Αρχής με τις  Δημοτικές Κοινότητες αλλά και τις γειτονιές της πόλης.

Τέλος, στο ερώτημα εάν θα είναι ξανά υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές το 2023 απάντησε ότι αυτό  θα το συναποφασίσει όταν έρθει η ώρα συνομιλώντας με τους Δημότες κάτι το οποίο έκανε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Παπαναστασίου στον Antenna Star 103.5: