SL1 2025 – 2026 και η Θύρα 6 τοποθετήθηκε μετά τη μεγάλη εμφάνιση και νίκη του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!
Η Θύρα 6 φαίνεται πως ζει έντονα τη χαρά του ιστορικού «διπλού» του Παναιτωλικού στο Χαριλάου.
Γύρω στους 100 ήταν οι φίλοι της ομάδας έκαναν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και η παρουσία τους αποδείχθηκε σημαδιακή, αφού είδαν την ομάδα τους να παίρνει μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη.
Οι οργανωμένοι οπαδοί, πιστοί στην παράδοση των σχολίων μετά από κάθε αγώνα, έδωσαν τα εύσημα στην ομάδα μέσω ανάρτησης και βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.
Το μήνυμα που πέρασαν είναι ξεκάθαρο: τέτοιες εικόνες, με πάθος, ενότητα και μεγάλες νίκες, θέλει να ζει ο κόσμος του Παναιτωλικού, ειδικά στη χρονιά που ο Σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας.
Διαβάστε επίσης: Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Θεσσαλονίκης







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας στην Οδό Καρπενησίου για την ασφαλή εκτέλεση εργασιών
Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: Περισσότερη άθληση, περισσότερα χαμόγελα στα Σχολεία της περιοχής
UEFA Nations League: Το… «ριφιφί» της Εθνικής μες το Βελιγράδι στις καθυστερήσεις με τον Τάσο Δουβίκα!