Αρχή με το… αριστερό στη Super League Κ19 έκανε ο Παναιτωλικός αφού την 30η Αυγούστου ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Η Ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη από την αντίστοιχη του Άρη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Υποδομής της Super League.
Στο 26’ σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων, με τον Παναιτωλικό να χάνει στη συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες με τον Γερνά στο 34’ και τον Βασιλείου στο 50’.
Στο 66’ ο Αλμπάνης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι σε μια ακόμα ευκαιρία για την ισοφάριση.
Αγωνίστηκαν οι: Σπούδας, Μεγγίδης, Καρκαμάνης (60’ Λαζαρίδης), Ασημακούλας, Αδαμόπουλος, Γιωτόπουλος (79’ Γκορόγιας), Κεχαγιάς (82’ Τοζίδης), Γερνάς (79’ Βέργος), Δρακόπουλος (46΄ Φερεκίδης), Βασιλείου, Αλμπάνης.
Διαβάστε επίσης: SL1 – Γιάννης Πετράκης: «Δεν έγινε τίποτα – Όλα είναι σε μια κλωστή»
Πηγή: Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Θεσσαλονίκης







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας στην Οδό Καρπενησίου για την ασφαλή εκτέλεση εργασιών
Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: Περισσότερη άθληση, περισσότερα χαμόγελα στα Σχολεία της περιοχής
UEFA Nations League: Το… «ριφιφί» της Εθνικής μες το Βελιγράδι στις καθυστερήσεις με τον Τάσο Δουβίκα!