Αρχή με το… αριστερό στη Super League Κ19 έκανε ο Παναιτωλικός αφού την 30η Αυγούστου ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Η Ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη από την αντίστοιχη του Άρη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Υποδομής της Super League.
Στο 26’ σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων, με τον Παναιτωλικό να χάνει στη συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες με τον Γερνά στο 34’ και τον Βασιλείου στο 50’.
Στο 66’ ο Αλμπάνης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι σε μια ακόμα ευκαιρία για την ισοφάριση.
Αγωνίστηκαν οι: Σπούδας, Μεγγίδης, Καρκαμάνης (60’ Λαζαρίδης), Ασημακούλας, Αδαμόπουλος, Γιωτόπουλος (79’ Γκορόγιας), Κεχαγιάς (82’ Τοζίδης), Γερνάς (79’ Βέργος), Δρακόπουλος (46΄ Φερεκίδης), Βασιλείου, Αλμπάνης.
Διαβάστε επίσης: SL1 – Γιάννης Πετράκης: «Δεν έγινε τίποτα – Όλα είναι σε μια κλωστή»
Πηγή: Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Θεσσαλονίκης







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό
Παναγιώτης Στεργίου: Η «Νέα Εποχή» επιζητεί και επιδιώκει να πάει μπροστά το Ποδόσφαιρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
Μεγάλη Παρασκευή 2026 στο Αγρίνιο: Μικροί και μεγάλοι στους κεντρικούς δρόμους για καφέ και ψώνια