ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.: Στο Αγρίνιο ο Διονύσης Τεμπονέρας (Videos – Photos)

Ο Επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Διονύσης Τεμπονέρας περιόδευσε το πρωί της Τρίτης, 20 Ιουνίου 2023 στη Βόνιτσα και το μεσημέρι στην Αμφιλοχία.

  • Αργά το απόγευμα πραγματοποίησε μια βόλτα σε εμπορικά καταστήματα της πόλης του Αγρινίου συνοδευόμενος από τους τους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στην Αιτωλοακαρνανία. Εκεί τον υποδέχθηκαν με θέρμη οι καταστηματάρχες και συνομιλήσαν μαζί του.

Μάλιστα, τετ-α-τετ είχε τόσο με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κο. Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο όσο και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου κο. Δημήτρη Τραπεζιώτη.

Έπειτα, ακολούθησε η ομιλία του στον Πεζόδρομο της Οδού Παπαστράτου ζητώντας -μεταξύ άλλων- από τους πολίτες να «τιμωρήσουν την Κυβέρνηση των Πάτσιδων».

Ο κος. Τεμπονέρας παρουσίασε διεξοδικά το Πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, το ιδιωτικό χρέος, τους πλειστηριασμούς, τις αυξήσεις μισθών και συντάξεων, τη ρύθμιση των χρεών καθώς και την συγκρότηση ενός δίκαιου και αποτελεσματικού κράτους που είναι ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Ο κόσμος καλείται να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο πολιτικά σχέδια, γιατί μόνο δύο σχέδια υπάρχουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Της Νέας Δημοκρατίας που φέρνει συγκέντρωση του πλούτου σε λίγους και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θέλουμε μια δίκαιη κοινωνία, με δίκαιη διανομή του πλούτου σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Δε θα τους αφήσουμε την Κυριακή να πάρουν λευκή επιταγή. Ισχυρός ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σημαίνει έλεγχος, σημαίνει διαφάνεια, σημαίνει λογοδοσία, για να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος. Ισχυρός ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να είμαστε όλοι εκεί να προστατέψουμε την κοινωνία και τη Δημοκρατία»

Ακολουθούν αποσπασματικά βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό: