Με χειροπέδες κατέληξε ένας ημεδαπός, χειριστής φορτωτή, καθώς εντοπίστηκε να προβαίνει σε παράνομη αμμοληψία από την κοίτη του ποταμού Αχελώου.
- Ο ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Γεωργίου Καραϊσκάκη στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να χειρίζεται μηχάνημα έργου (φορτωτή) και να προβαίνει σε αμμοληψία από κοίτη του ποταμού Αχελώου και να φορτώνει άμμο σε Ι.Χ. Φορτηγό ιδιοκτησίας του, χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε κατείχε δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση των προβλεπόμενων αδειών κατοχής.
epiruspost.gr







Σχετικά Άρθρα
Νίκαια – Γιώργος Μαζωνάκης: Η σορός του καλλιτέχη στην… παλιά του γειτονιά για τη «Λαϊκή Αγρυπνία»!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ούτε φέτος κέρδισε τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας ματς
Stoiximan SL1 – Τζέικομπ Νίστρουπ: «Ήταν μια ωραία εμφάνιση παίξαμε 11 εναντίον 11 δεν υπήρχαν κόκκινες»