Η αναβάθμιση των υποδομών του δικτύου διανομής, οι ελλείψεις προσωπικού και η χρονοκαθυστέρηση των συνδέσεων σε ορισμένες περιοχές λόγω έλλειψης υλικοτεχνικών μέσων απασχόλησαν πρόσφατη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρου Δημητρογιάννης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ Μάνο Αναστάσιο.
- Κατά την συνάντηση εξετάστηκαν και άλλα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΔΕΔΔΗΕ και απασχολούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
«Συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία για την υποστήριξη των μεγάλων ενεργειακών έργων που εδώ και μήνες προωθούμε» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση του κ. Μάνου ότι σύντομα αναμένεται να δοθούν ρεαλιστικές λύσεις, που θα βελτιώσουν τις διαδικασίες, όπως επίσης τις συναλλαγές πολιτών και επαγγελματιών.







Σχετικά Άρθρα
Eurovision 2027: Ο Ναυπάκτιος Αναστάσιος Ράμμος από την Panik Records με την Κύπρο στο Μπουργκάς;
Καλύβια Αγρινίου: Παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους 5 μηνών ο 22χρονος που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία
Αγρίνιο – Βασίλης Λαχανάς: «27 Νοεμβρίου ανήμερα της Black Friday ανάβει ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος»