Συνάντηση του Σπύρου Σκιαδαρέση με τον Θωμά Κουτσουπιά στα γραφεία του Α.Σ. «Ένωση» Αγρινίου (Photos)

Συνάντηση του Σπύρου Σκιαδαρέση με τον Θωμά Κουτσουπιά στα γραφεία του Α.Σ. «Ένωση» Αγρινίου (Photos)

  • Μετά τη διήμερη περιοδεία του την προηγούμενη εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Επικεφαλής της Παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» κος. Σπύρος Σκιαδαρέσης επέστρεψε για να επισκεφτεί το πρωί της Τρίτης, 19 Σεπτεμβρίου 2023 την πόλη του Αγρινίου, λίγες ώρες πριν την τέλεση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου (19:00 στην Ηλία Ηλιού 7-9).

Στο πλαίσιο της σύντομης αυτής περιοδεία του στην αγορά της πόλης του Αγρινίου είχε συναντήσεις με τους θεσμικούς της εκφραστές.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωσης» Αγρινίου έχοντας τη δυνατότητα μαζί με Υποψήφιους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν από κοντά με τον Πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τόσο τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους όσο και θέματα που μπορούν να δώσουν μια νέα ώθηση στο Αγρίνιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Το παρόν έδωσε και η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα. Χριστίνα Σταρακά.