Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα συναντήθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας.
- Ο κ. Παπαθανάσης αφού συνεχάρη τον κ. Γαλαζούλα για την παραμονή του ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Ακαρνανίας προσέφερε διαγνωστικά τεστ για τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:
«Ο κ. Γαλαζούλας έχει υπηρετήσει με επιτυχία σε πολλές επιτελικές θέσεις ενώ γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Του ευχήθηκα καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.
Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική αστυνόμευση του τομέα ευθύνης του.
Σε όλη τη θητεία μου ως αυτοδιοικητικός στάθηκα δίπλα στην Αστυνομία και έτσι συνεχίζω να πορεύομαι. Παραμένω αρωγός στην δύσκολη προσπάθεια σας.
Η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας»







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πρώτη εντός έδρας νίκη μετά τα 100α Γενέθλια της 9ης Μαρτίου!
Λίμνη Τριχωνίδα – 15ο Lake Volley: Ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών και δυνατές αθλητικές αναμετρήσεις
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ανήμερα της Παναγίας της Προυσιώτισσας κέρδισε σε ματς πρεμιέρας!