Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στο «Streat» την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7:30 το απόγευμα.
- Παράλληλα, εξέδωσε ανακοίνωση για τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα για τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί τακτική αιμοδοσία από τις 4:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Νικολάου (Πλατεία Αστακού) σε συνεργασία με το Π.Ν. Ρίου.
Καλούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και νέους αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθεια και να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε, η ανάγκη για αίμα είναι καθημερινή και μας αφορά όλους!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Σχετικά Άρθρα
«Το Δίχτυ»: Και ο Μεσολογγίτης Γιάννης Τσιμιτσέλης στη σειρά του αείμνηστου Μανούσου Μανουσάκη!
Χριστίνα Σάλτη: «Κυριακή Τορουνίδου πάντα θα ζεις μέσα από εμάς», αναφέρει η Αγρινιώτισσα για τη μητέρα της
Star Channel: Το «GNTM» κάνει πρεμιέρα με την Πατρινιά Ηλιάνα Παπαγεωργίου