Τεστ για τον κορωνοϊό: Στα Κ.Α.Π.Η. Αγ. Δημητρίου από σήμερα

Μεγάλη είναι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η προσέλευση των Αγρινιωτών στο κάλεσμα του Ε.Ο.Δ.Υ. σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και την ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου, για τη διενέργεια των δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό.

  • Η Κινητή Ομάδα Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) Αγρινίου ξεκίνησε τη διενέργεια των τεστ την Τρίτη 18.08.2020 στην παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 500 δειγματοληψίες.

Από σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη (8:30 – 10:30 το πρωί), η Κινητή Ομάδα Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) Αγρινίου θα παραβρίσκεται στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Αγίου Δημητρίου για την διενέργεια των τεστ για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι το τεστ απευθύνεται σε πολίτες που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα (πυρετό, βήχα, πονόλαιμο κ.α), καθώς τα άτομα με συμπτώματα θα πρέπει να απευθύνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας ΑΥΣΤΗΡΑ τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας (μάσκα, διατήρηση ασφαλών αποστάσεων) και να προσκομίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ΑΜΚΑ τους διευκολύνοντας το έργο της Κ.ΟΜ.Υ.