Θ. Κομματάς στον Antenna Star: «Λειτουργικοί και ανθρώπινοι οι χώροι στο αμαξοστάσιο» (Ηχητικό)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων των Ο.Τ.Α. Ν. Αιτωλοακαρνανίας με τον Τεχνικό Ασφαλείας του Δήμου Αγρινίου Κώστα Ταμπάκη είχε συνάντηση εργασίας για τα φλέγοντα θέματα της Ασφάλειας Εργαζομένων και της Χορήγησης των Μέσων Ατομικής Προστασίας.

  • Ο Πρόεδρος Θύμιος Κομματάς μιλώντας στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 έκανε μία λεπτομερή αναφορά στα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων κάνοντας σαφές ότι «πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα Ασφαλείας και να χορηγούνται τα Μ.Α.Π., κάτι που βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον Τεχνικό Ασφαλείας ο οποίος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για τον προγραμματισμό επισκέψεων στους χώρους εργασίας και για τις ενέργειες που έχει κάνει για τα Μ.Α.Π.»

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο χώρο του αμαξοστάσιου (εκεί που βρίσκονται τα απορριμματοφόρα) λέγοντας πως θα πρέπει να γίνει μία υποδομή όπου να υπάρχουν κάποιες συνθήκες ανθρώπινες προκειμένου ο εργαζόμενος να αλλάζει τα ρούχα από τη δουλειά του και βεβαίως της καθαριότητας και εν πάση περιπτώσει ότι τον διευκολύνει για να γίνεται η καθημερινότητά του πιο λειτουργική και πιο ανθρώπινη.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το έχουν κουβεντιάσει και με το Δήμαρχο Αγρινίου δίνοντάς τους την υπόσχεση ότι στους επόμενους 3-4 μήνες θα έχει λυθεί και το ίδιο ακριβώς τους είπε και ο τεχνικός ασφαλείας ο οποίος θα βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι για να υπάρξει οριστική λύση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα της προστασίας των υπαλλήλων από την πανδημία και φυσικά στα κρούσματα που υπήρξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Σύλλογο Εργαζομένων των Ο.Τ.Α.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Κομματά στον Antenna Star 103.5: