Θέρμο: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του Σπ. Κωνσταντάρα για την απώλεια του Θ. Τασιόπουλου

Μια νέα απώλεια για το Θέρμο και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Ο λόγος για τον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Συλλόγου Ταξιαρχιωτών Αθήνας Θοδωρής Δημ. Τασιόπουλος. 

  • Ακολουθεί η διαδικτυακή ανάρτηση του Δημάρχου Θέρμου, Σπύρου Κωνσταντάρα, ο οποίος τον αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και συγκίνηση στέλνοντας και τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

«Έφυγε σήμερα για το μακρινό ταξίδι της αιωνιότητας, ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξιαρχιωτών Αθήνας Θοδωρής Δημ. Τασιόπουλος, αγαπημένος χωριανός και φιλοπρόοδος συμπολίτης.

Είχα την τιμή να συνεργαστώ πολλά χρόνια για θέματα του χωριού Ταξιάρχης, όπως η ανάπλαση του κέντρου, η αξιοποίηση του Δημοτικού Σχολείου, ο εξωραϊσμός στο χώρο που γεννήθηκε ο Χρύσανθος ο Αιτωλός.

Είχε το χάρισμα της σύνθεσης των απόψεων, της καταλαγής των αντιθέσεων και της καθημερινής του ενασχόλησης με το αγαπημένο του χωριό.

Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο…

Στην αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα, στα παιδιά του Ειρήνη και Δημήτρη και στα εγγόνια του εκφράζουμε εγκάρδια συλλυπητήρια».

(Φωτογραφία από Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ταξιαρχιωτών στην Αθήνα δεκαετία 1980)

*Ο Ταξιάρχης είναι μικρός Ορεινός Οικισμός της Αιτωλοακαρνανίας, αποτελεί τμήμα της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμου.