Τηλεδιάσκεψη για το «ΓΕΦΥΡΑ 2» από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας σας προσκαλεί στην ενημερωτική  τηλεδιάσκεψη με θέμα «Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών  Δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 και ώρα 16:00- 18.00. 

  • Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού  Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι συνεργάτες της ΕΓΔΙΧ που θα συμμετέχουν στην τηλε-ημερίδα είναι οι:

∙ Καραβέλα Ελένη, Νομικός του Τμήματος Νομικής υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ  ∙ Ντάκουλα Ευαγγελία, υπάλληλος του τμήματος Οικονομικής υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν τα ακόλουθα θέματα:

-Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας

-Διαδικασία Αίτησης

-Ποσοστά Κρατικής επιδότησης διάρκειας 8 μηνών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/

Στο τέλος της παρουσίασης θα διατεθεί χρόνος για την υποβολή ερωτημάτων και θα δοθούν  απαντήσεις από τους ομιλητές. Η ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να  παρακολουθήσουν την e-ημερίδα, πατώντας το link που θα τους σταλθεί στο email τους. Η εκδήλωση  θα μεταδίδεται με livestreaming μέσω των social media του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας,  μέσω facebook καθώς και μέσω youtube.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο https://docs.google.com/forms/d/1yXrxASvYwJ03qp16Vr3XINIMGYot8NsINylfp3JWaYw/edit έως την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2610 277 779 (εσωτερικό 11), κα Νόρα Νικολοπούλου, Επιμελητήριο  Αχαΐας.