Της γέφυρας το κάγκελο το τρίβουν και το βάφουν …κοντά ένα μήνα τώρα!
- Δουλεία που θα έπρεπε να έχει τελειώσει σε 2-3 μέρες, ακόμη την ταλαιπωρούν και πραγματικά τα βλέπει ο κόσμος αυτά και γελάει.
Αναγνώστες μας που πέρασαν απ’ τη γέφυρα του Αχελώου είκοσι μέρες πριν και ξαναπέρασαν σήμερα, αντικρύζοντας την ίδια ακριβώς εικόνα, μας ρωτάνε: τι κάνουν τόσο καιρό με το πινελάκι;
Και τι να απαντήσουμε τώρα εμείς;!
Βέβαια, υποψιάζομαι ότι δεν μπορεί να είναι ένα μήνα σερί εκεί τα συνεργεία. Λογικά υπήρξε διάλλειμα μεγάλο. Λογικά.
Και καταλαβαίνω ότι σε μια γέφυρα που από την ώρα που κατασκευάστηκε δεν πάτησε κανείς για να διώξει έστω τη σκουριά απ’ τα κάγκελα, μόνο θετικά οφείλω να σχολιάσω την παρουσία εργατών.
Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: Πόσο χρόνο χρειάζεται μια ομάδα εργατών για να τρίψει τη σκουριά και για να βάψει τα κάγκελα;
Είπαμε: 2 -3 μέρες είναι υπεραρκετές.
Οπότε, συμπεραίνω ότι το συνεργείο παραμένει εκεί …για να εμπεδώσουμε την ύπαρξή του!
Ναι, επιτέλους γίνονται έργα!
«Agrinio 365» Media Group | Φώτης Μπερίκος
Σχετικά Άρθρα
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας – Αστέρας Αγρινίου: Εντυπωσιακές οι νέες φανέλες που παρουσίασε το νεοφώτιστο Σωματείο!
SL1 – Λεβάν Σενγκέλια: Δε συμμετείχε στην προπόνηση του Ο.Φ.Η. ο πρώην του Παναιτωλικού
Euroleague Basketball – Ολυμπιακός: Κέρδισε στο τέλος ενώ έχανε με 13 πόντους απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!