Τροχαίο ατύχημα για την Αγρινιώτισσα δημοσιογράφο Ξένια Γώγου

Τροχαίο ατύχημα για την Αγρινιώτισσα δημοσιογράφο Ξένια Γώγου η οποία όπως αναφέρει την γλίτωσε με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο. 

  • Η ίδια γνωστοποίησε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ενώ συγκλονίζει το μήνυμά της το οποίο και μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά, λίγο παρακάτω, όπως αυτό έχει αναρτηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το είδε»! Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει όλους εκείνους που σκέφτονται να περάσουν τα stop χωρίς να σταματήσουν είτε γιατί βιάζονται είτε γιατί «δεν τα βλέπουν»! Και επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά για τα ελληνικά νοσοκομεία ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς του Κ.Α.Τ. και στο πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. που ήταν άψογοι! Εγώ την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει! Αυτό να υπάρχει στο μυαλό όλων σε κάθε stop !!! Μια εβδομάδα μετά ευτυχώς η κατάσταση είναι καλύτερη από την φωτογραφία…»