Νέο τροχαίο σημειώθηκε την 10η Σεπτεμβρίου, αυτή φορά στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου όπου ένα δίκυκλο συγκρούστηκε με τρακτέρ.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου, όταν δίκυκλο όχημα συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τρακτέρ.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο νεαρός οδηγός του δίκυκλου, ο οποίος παρελήφθη άμεσα από πλήρωμα ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.


Διαβάστε επίσης: Νικόλαος Σταμούλης: Ο Βάλτος πενθεί για την απώλεια του 78χρονου
Πηγή: Τροχαίο στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου: Δίκυκλο συγκρούστηκε με τρακτέρ







Σχετικά Άρθρα
Ο.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΕΛ.Γ.Α. Αγρινίου – Δήλωση του Σπύρου Κοτοπούλη
Κινηματογράφος «Ετουάλ»: Τα εγγόνια του Κώστα Βοσκόπουλου μετατρέπουν τον χώρο σε κάτι νέο!
Γεώργιος Λεχουρίτης: Επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων