ΣΚΕΥΗ
Στρογγυλή Φόρμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Ανοίγουμε το καταΐφι, στρώνουμε τη μισή ποσότητα σε καλά βουτυρωμένο στρογγυλό ταψί και το περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο
-
Βράζουμε τα 500 γρ. γάλα σε χαμηλή θερμοκρασία και ρίχνουμε το σιμιγδάλι λίγο λίγο ανακατεύοντας με σύρμα συνεχώς μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει
-
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, το ένα αυγό και την κρέμα σιμιγδαλιού. Αλατοπιπερώνουμε
-
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στο καταΐφι και μετά στρώνουμε το υπόλοιπο καταΐφι
-
Χτυπάμε ελαφριά το υπόλοιπο γάλα με το αυγό και περιχύνουμε προσεκτικά πάνω από το καταΐφι να πάει παντού
-
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30-40 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει πριν σερβίρουμε
alevri.com
Σχετικά Άρθρα
«Απαραίτητο Φως»: Η φιλία του Αλέξη γίνεται πολύτιμο στήριγμα για τη Λουίζ
«Deal»: Η Μαλένα Βλοντάκη, κόρη του Πολίστα, έκανε τη δική της αντιπροσφορά και κέρδισε 7.200 ευρώ!
Γεγονότα που σημειώθηκαν σαν σήμερα (16/10)