ΣΚΕΥΗ
Στρογγυλή Φόρμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Ανοίγουμε το καταΐφι, στρώνουμε τη μισή ποσότητα σε καλά βουτυρωμένο στρογγυλό ταψί και το περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο
-
Βράζουμε τα 500 γρ. γάλα σε χαμηλή θερμοκρασία και ρίχνουμε το σιμιγδάλι λίγο λίγο ανακατεύοντας με σύρμα συνεχώς μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει
-
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, το ένα αυγό και την κρέμα σιμιγδαλιού. Αλατοπιπερώνουμε
-
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στο καταΐφι και μετά στρώνουμε το υπόλοιπο καταΐφι
-
Χτυπάμε ελαφριά το υπόλοιπο γάλα με το αυγό και περιχύνουμε προσεκτικά πάνω από το καταΐφι να πάει παντού
-
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30-40 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει πριν σερβίρουμε
alevri.com
Σχετικά Άρθρα
Ο Παν. Μάργαρης στον Antenna Star: «Επιστρέφω στο Αγρίνιο μετά από μερικούς μήνες» (Ηχητικό)
Ο Χρ. Θηβαίος στον Antenna Star: Έχουμε δώσει όμορφες παραστάσεις στο υπέροχο Αγρίνιο (Ηχητικό)
Η Χριστίνα Μπαλάσκα στον Antenna Star 103.5 για το 37ο Συνέδριο Ο.Κ.Λ.Ε. (Ηχητικό)