Μία «περιπέτεια» επιφύλασσε η χθεσινή ημέρα για εκδρομείς στον δρόμο μεταξύ Δρυμού Βόνιτσας και Λουτρακίου καθώς μία σφήκα τσίμπησε γυναίκα εντός του αυτοκινήτου που επέστρεφε στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
- Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ένιωσε άβολα μετά το τσίμπημα του εντόμου και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. από την Αμφιλοχία για να της παρέχει τις πρώτες βοήθειες.
Τελικά, αισθάνθηκε καλύτερα και δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι στα σχέδια των εκδρομέων οι οποίοι συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους προς την Αθήνα.
karvasaras.gr







Σχετικά Άρθρα
Παύλος Σαράκης: Και ο Ανεξάρτητος Αγρινιώτης Βουλευτής στηρίζει το Κίνημα της Μαρίας Καρυστιανού!
Γιάννης Κωνσταντέλιας: Και τα «Καναρίνια» στο Αγρίνιο χειροκρότησαν τον MVP του Π.Α.Ο.Κ.!
Κακοκαιρία: Μηχανήματα της Περιφέρειας στον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι, ρίψεις άλατος και απομάκρυνση χιονιού