Μία «περιπέτεια» επιφύλασσε η χθεσινή ημέρα για εκδρομείς στον δρόμο μεταξύ Δρυμού Βόνιτσας και Λουτρακίου καθώς μία σφήκα τσίμπησε γυναίκα εντός του αυτοκινήτου που επέστρεφε στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
- Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ένιωσε άβολα μετά το τσίμπημα του εντόμου και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. από την Αμφιλοχία για να της παρέχει τις πρώτες βοήθειες.
Τελικά, αισθάνθηκε καλύτερα και δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι στα σχέδια των εκδρομέων οι οποίοι συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους προς την Αθήνα.
karvasaras.gr







Σχετικά Άρθρα
Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου: Εκ νέου Πρόεδρος ο Παναγιώτης Καψάλης, το νέο Δ.Σ.
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα σε Κρυονέρια Ναυπακτίας και Περδικόβρυση
Γ.Ε.Α. Αγρινίου – Τμήμα Καλαθοσφαίρισης: Δημήτρης Παπαχρήστος και Ηλίας Παπαζήσης στις Ακαδημίες και τα Αναπτυξιακά Τμήματα