Στη Βόνιτσα ένας άνδρας οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και τώρα 6 μήνες χωρίς άδεια οδήγησης και 1.200 διοικητικό πρόστιμο.
Πιο αναλυτικά:
Σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη, χθες (05/08) το απόγευμα, στη Βόνιτσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό υπό την επήρεια μέθης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια ικανότητας οδήγησης για έξι μήνες και του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -1.200- ευρώ.
Διαβάστε επίσης: Θέρμο – Αγία Σοφία: Δέηση και Αρτοκλασία στο Εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, μετά από 50 χρόνια!







Σχετικά Άρθρα
ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις στο Αγρίνιο μετά από περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας
Το «ΔΕΟΣ» της Α.Α.Δ.Ε. εξάρθρωσε κύκλωμα λαθρεμπορίου υγραερίου, το Αγρίνιο ήταν στις πόλεις των «επιχειρήσεων»
Ηλίας Λαγοπάτης: Άφησε την τελευταία του πνοή στα 60 του, πενθούν στον Βάλτο Αμφιλοχίας