Στο Ξηρόμερο ανήλικος κατανάλωσε αλκοόλ σε πανηγύρι, οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας και έπειτα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Σχηματισμός δικογραφίας για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ανήλικων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά και άλλες διατάξεις
Από τους Αστυνομικούς του Α.Τ. Κατούνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, ο οποίος είχε διοργανώσει ως υπεύθυνος εκδήλωση (πανηγύρι) και διέθεσε σε 16χρονο ανήλικο αλκοολούχο ποτό.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε κατάσταση μέθης στο Κέντρο Υγείας Κατούνας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή πρώτων βοηθειών από όπου αποχώρησε.
Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: «Έφυγε» ο Θεόδωρος (Λάκης) Κάππας σε ηλικία 67 ετών
Πηγή: Ξηρόμερο: Ανήλικος ήπιε σε πανηγύρι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου







Σχετικά Άρθρα
Τηλέμαχος Αυδής: Πατέρας μιας κόρης ο 62χρονος που κατέρρευσε στο κέντρο του Αγρινίου
Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθανε ο 62χρονος που έχασε τις αισθήσεις του στο κέντρο της πόλης
Δοκίμι Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ηλικιωμένη που έπεσε σε αύλακα με νερό