Θλίψη έχει προκαλέσει στο Μεσολόγγι η είδηση του θανάτου του οδηγού του οχήματος που προσέκρουσε σε δέντρο στον δρόμο Μεσολογγίου – Αιτωλικού όταν έγιναν γνωστά τα στοιχεία του.
- Πρόκειται για έναν 52χρονο Ολλανδό, ο οποίος διέμενε πολλά χρόνια στο Μεσολόγγι μαζί με την σύζυγό του. Ήταν υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
Όπως λένε συνάδελφοί του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση καθώς λίγη ώρα νωρίτερα ήταν στο γραφείο του και μιλούσαν μαζί του, επρόκειτο για έναν συνεπή υπάλληλο που ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

aixmi-news.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ανήλικη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο
Ο Καιρός (21/04): Ηλιοφάνεια με διαστήματα συννεφιάς στο Αγρίνιο, έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Νοσοκομείο Αγρινίου: Την Παρασκευή (24/04) διεξαγωγή άσκησης εκκένωσης κτιρίου λόγω σεισμού