Η Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. καταγγέλλει τη στάση της εταιρείας Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στο Αγρίνιο

Ανακοίνωση-καταγγελία της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. για τη στάση της διοίκησης της εταιρείας Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στο Αγρίνιο να απαγορεύσει την περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος:

  • «Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη στάση της εταιρείας ΔΕΔΔΗΕ  στο Αγρίνιο, που απαγόρευσε την περιοδεία κλιμακίου του KKE με δύο υποψήφιους βουλευτές στην έδρα της, με στόχο να μην ακούσουν οι εργαζόμενοι τη φωνή του Κόμματος.

Η στάση της ΔΕΔΔΗΕ δείχνει ότι η δημοκρατία, οι πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες στους χώρους εργασίας είναι υπό διωγμό.

Αυτό που τους ενοχλεί, είναι πως το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που παλεύει για να λυθούν τα προβλήματα των εργατοϋπαλλήλων. Που έχει τελείως αντίθετες θέσεις και δράση με τα κόμματα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Ενοχλούν οι θέσεις του Κόμματος ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια, στην οποία έχει καταδικάσει το λαό η πολιτική της «πράσινης μετάβασης». 

Η ΔΕΔΔΗΕ και ο διευθυντής της δε θέλουν να ακούσουν οι εργαζόμενοι από το ΚΚΕ τι λέει και τι προτείνει το ίδιο, αλλά να μείνουν με τις εντυπώσεις που διαμορφώνουν οι μηχανισμοί και οι συκοφαντικές επιθέσεις των άλλων κομμάτων, ενάντια στο ΚΚΕ. 

Στις επερχόμενες εκλογές, το κύριο για τους εργαζόμενους, είναι να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας ας απαντήσουν με την ψήφο τους στον κάθε διοικητή, που δεν τους επιτρέπει να ακούσουν τη φωνή του.

Η ταυτόχρονη αποδυνάμωση των αστικών κομμάτων, με την ενίσχυση του ΚΚΕ θα είναι ένα πρώτο σοβαρό βήμα για να ανοίξει ο δρόμος της πάλης τους για την απόσπαση νέων κατακτήσεων, για νέους μεγάλους αγώνες, για να μπει φρένο στα χειρότερα και να απορριφθούν οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις, διεκδικώντας ότι αξίζει σήμερα στο λαό και στα παιδιά μας».