Αγρίνιο: Ο καιρός σήμερα, 8 Οκτωβρίου 2020

Ο Καιροσκόπος αντιγράφει την Ε.Μ.Υ., το Meteo
και… άλλες μετεωρολογίες και προειδοποιεί:
«Όποιος αέρας κι αν φυσά, ο μύλος πάντα αλέθει.»

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020


Αγρίνιο

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ
και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη

Δυτική (Ηπειρωτική και Νησιωτική) Ελλάδα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση και το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 και θα ενισχυθούν στο Ιόνιο τοπικά σε 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ελλάδα

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα δυτικά και τα βόρεια που θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά και τα βορειοανατολικά, από το απόγευμα όμως στα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία όμως από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά σε 7 μποφόρ, στο Ιόνιο και τη νύχτα στο βορειοδυτικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.


Ο καιρός αύριο, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ελλάδα

Στα δυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, βαθμιαία όμως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο βορειοδυτικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.