Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα Γλυπτοθήκης στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής & Γλυπτικής την οποία διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου (Δείτε ΕΔΩ)
- Στην έκθεση συμμετέχουν 27 Αιτωλοακαρνάνες Εικαστικοί, οι οποίοι διαθέτουν τα έργα τους σε συμβολική τιμή. Τα έσοδα εξ ολοκλήρου θα δοθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα».
Απόψε στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τους Θοδωρή και Θωμά Κουτσουπιά. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και η απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής.







Σχετικά Άρθρα
«Κουτσουπιές»: Πρεμιέρα για την καθημερινή κωμωδία της Ε.Ρ.Τ.1 που μας μεταφέρει στο πιο επεισοδιακό Χωριό
Χρήστος Μοίρας: Ο Πενταλοφιώτης Chef άφησε για λίγο την TV και μαγείρεψε στην 3η Αγροτική Έκθεση «AgreAmfi»!
«The Voice of Greece»: Ο APON από τον Αστακό τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη ερμηνεύοντας τα «Κρυφά Μονοπάτια»!