Αγρίνιο: Προσαγωγές μετά από καταγγελίες για μοίρασμα ψηφοδελτίων από Υποψήφιους

Αγρίνιο: Προσαγωγές μετά από καταγγελίες για μοίρασμα ψηφοδελτίων από Υποψήφιους

  • Προσαγωγή στην Α.Δ. Ακαρνανίας υποψήφιας δημοτικής Συμβούλου, κατηγορήθηκε ότι μοίραζε ψηφοδέλτια σε εκλογικό κέντρο της Παραβόλας. Απάντησε με μήνυση στον υποψήφιο που την κατηγόρησε και προσήχθη κι εκείνος!

Σύμφωνα με το sinidisi.gr αναταραχή επικρατεί στην εκλογική διαδικασία στον δήμο Αγρινίου. Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι υποψήφια δημοτική σύμβουλος προσήχθη στην Α.Δ. Ακαρνανίας γιατί υπήρξε καταγγελία ότι μοίραζε ψηφοδέλτια έξω από εκλογικό τμήμα στην Παραβόλα, πράγμα που απαγορεύεται ρητά!

Η υποψήφια είναι στην Αστυνομία και αναμένεται να γίνει επώνυμα η καταγγελία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες την μήνυσε αντίπαλος από άλλο Sυνδυασμό και η ίδια απάντησε με μήνυση με αποτέλεσμα να προσαχθεί κι εκείνος!

Ανάλογο θέμα προέκυψε πριν λίγο κι έξω από εκλογικό κέντρο στην οδό Χέντερσον στο Αγρίνιο, ενώ νωρίτερα ειδοποιήθηκε για ανάλογη καταγγελία στην Ματαράγκα ο Eισαγγελέας.

Εκεί φέρονται κάποιοι να μοίραζαν ψηφοδέλτια μέσα στο εκλογικό κέντρο, ενώ άλλες μαρτυρίες λένε ότι αυτό συνέβαινε έξω από το κτίριο.

Γεγονός είναι ότι πρόκειται για πρωτόγνωρες καταστάσεις για το Αγρίνιο.