Χ. Τέγας στον Antenna Star: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, αν έχουμε νέα κρούσματα στην Α.Δ. Αιτωλίας» (Ηχητικό)

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας κ. Χρήστος Τέγας μιλώντας στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 για τα όσα συμβαίνουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και αφορούν στην Πανδημία.

  • Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τέγας δήλωσε αρχικά ότι: «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, καταγγέλλει την αδιαφορία και την έλλειψη προστασίας, από των Covid-19, των υπαλλήλων της, από τα ανώτατα στελέχη της υπηρεσίας καθώς χθες συνέβη το παρακάτω γεγονός» και συνέχισε λέγοντας πως: «Σε έλεγχο που διενεργούσαν συνάδελφοι του τμήματος της τροχαίας Μεσολογγίου το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε άντρας Ρομά να οδηγεί όχημα χωρίς άδεια, συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στο τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

Κατά την μεταφορά του, στην υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι ο παραβάτης ήταν διπλά παράνομος καθώς παραβίαζε τους όρους που έχουν τεθεί σχετικά με την καραντίνα όσων νοσούν από Covid-19.

Σημειώνεται ότι: παρέμεινε στους χώρους της τροχαίας Μεσολογγίου, τουλάχιστον μιάμιση ώρα, ήρθε σε επαφή αστυνομικούς κατά την μεταφορά του αλλά και κατά την παραμονή του και χρησιμοποίησε αντικείμενα κοινής χρήσης» συμπληρώνοντας: «Μέχρι και τις 3 το μεσημέρι κανείς υπεύθυνος του τμήματος της τροχαίας, δεν μερίμνησε ώστε να γίνει απολύμανση στο χώρο της υπηρεσίας».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Χρήστου Τέγα στον Antenna Star 103.5: