Λ. Δημητρογιάννης στον Antenna Star: «Να καλύψουμε το χαμένο χρόνο, να τρέξουμε γρήγορα το νέο Ε.Σ.Π.Α.» (Ηχητικό)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης μίλησε στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 για το νέο Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης) 2021 – 2027 το αποτελεί το βασικό στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας με τη συνδρομή σημαντικών πόρων που προέρχονται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • «Δίνεται μεγάλη στόχευση στο νέο Ε.Σ.Π.Α. 2021 – 2027 του επιχειρησιακού προγράμματος το οποίο για τη Δυτική Ελλάδα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Κακά τα ψέματα γνωρίζουμε όλοι για πολλά χρόνια η Δυτική Ελλάδα παραμένει μία από τις φτωχότερες Περιφέρειες της Ευρώπης. Από εδώ και πέρα μία στόχευση διαφορετική και μία άλλη στρατηγική έτσι ώστε η Δυτική Ελλάδα να αποκτήσει μια βαρύνουσα αναπτυξιακή σημασία μέσω του νέου χρηματοδοτικού εργαλείου» ήταν ένα γενικό σχόλιο του κ. Δημητρογιάννη για όσα ακούσαμε, είδαμε βάση και των προσδοκιών που έχουμε.

Στην ίδια συνέντευξη δε δίστασε να απαντήσει και στα «πυρά» της ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη του κ. Κατσιφάρα λέγοντας ότι: «Ο κ. Κατσιφάρας πολλές φορές διατυπώνει απόψεις οι οποίες είναι ανούσιες. Καταλαβαίνω πως υπάρχει ένας πανικός εκ μέρους τους. Οι άνθρωποι οι οποίοι διοίκησαν για εννέα χρόνια την Περιφέρεια δεν μπορούσαν να διαβουλευτούν ούτε μεταξύ τους ή αν θέλετε ούτε με τον ίδιο τους τον εαυτό

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Δημητρογιάννη στον Antenna Star 103.5: