Από την ΕΛ.ΑΣ. γίνεται γνωστό πως τη Μεγάλη Τετάρτη συνελήφθη ανήλικοι Ρομά καθώς και οι γονείς τους για κλοπή σε πολυκατάστημα.
Σε σύλληψη δύο ανήλικων Ρομά προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης 16 Απριλίου 2025 Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο, έπειτα από κλοπή που διέπραξαν σε πολυκατάστημα της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν να έχουν αφαιρέσει προϊόντα συνολικής αξίας 101 ευρώ.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι ανήλικοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.
Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο παιδιών με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, όπως προβλέπεται από τον νόμο.
Διαβάστε επίσης: Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου: Άγνωστοι αφαίρεσαν τον φοίνικα από τον προαύλιο χώρο
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ. – Αγρίνιο: Συνελήφθησαν ανήλικοι Ρομά και οι γονείς τους για κλοπή σε πολυκατάστημα







Σχετικά Άρθρα
Ορεινή Ναυπακτία: Μηχανήματα της Περιφέρειας δίνουν «μάχη» για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους
Μαρία Καραδήμα: Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 66 ετών, πενθούν στο Ξηροπήγαδο Ναυπακτίας
Μεσολόγγι: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ενώπιον της Ανακρίτριας