Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου»

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο «Χαμογέλα Και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και, φυσικά, το αγαπημένο της αδερφό.

  • Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, εκεί μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του αδερφού της.

«Στα Χανιά με πήγε η ζωή γιατί ο έρωτας είναι παντού. Αυτή την περίοδο είμαι πολύ ερωτευμένη με όλα αυτά που φτιάχνω.

Θα ξαναγινόμουν κριτής σε μουσικό talent show, είναι μια διαδικασία που μου αρέσει. Με επηρέασε πάρα πολύ η απώλεια του Μίκη, ήθελα πολύ να τον γνωρίσω, αλλά δεν τα κατάφερα.

Ένιωσα ότι είχα χρέος προς τον εαυτό μου να τραγουδήσω πάνω από το μνήμα του Μίκη», είπε αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου.

«Φυσικά και θα έδινα. Και την καριέρα μου και τα πάντα για να είναι εδώ. Από την άλλη, όμως, τα πράγματα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο.

Αυτόν τον λόγο θα τον καταλάβουμε μάλλον όταν θα φύγουμε. Ή και στην πορεία της ζωής μας το καταλαβαίνουμε. Δε γίνονται τυχαία, πάντως, τα πράγματα στη ζωή», αναφέρει η Μελίνα Ασλανίδου.

«Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να φεύγεις ένας άνθρωπος τόσο νέος;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Μελίνα Ασλανίδου να απαντά:

«Κι όμως, επειδή το έχω βιώσει στο πετσί μου κι επειδή έχω και πολλούς φίλους που έχουν χάσει τα παιδιά τους, νέα παιδιά… Υπάρχει αυτή η αδικία που λες. Αν μπεις σε αυτό το συναίσθημα και το κουβαλήσεις, την έχεις πατήσει. Δε ζεις», καταλήγει η Μελίνα Ασλανίδου.

zappit.gr