Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα»

«Όταν βγήκα στη σκηνή, νομίζω ότι θα το καταλάβουν όλοι οι φίλοι πως είχα ένα σφίξιμο στην καρδιά» εξομολογήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

  • Καλεσμένη του Γιώργου Νταλάρα βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Σπίτι με το MEGA» τη νυχτιά του Σαββάτου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δεν έκρυψε τον μεγάλο της ενθουσιασμό για αυτή την καλλιτεχνική αντάμωση την οποία και πραγματοποίησε για πρώτη φορά στη σκηνή.

Έτσι, αμέσως μετά την εμφάνιση της, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε με λόγια καρδιάς για τον δημοφιλή συνάδελφο της. «Όταν ακούω «Γιώργος Νταλάρας» νομίζω ότι περνάει από μπροστά μου όλη μου η ζωή. Τον θαύμαζα και συνεχίζω να τον θαυμάζω όπως όλοι μας. Είναι παράδειγμα για όλους εμάς τους τραγουδιστές. Παράδειγμα προς μίμηση. Παράδειγμα ταλαντούχου ανθρώπου, εργατικού ανθρώπου και ανθρώπου που άνοιξε πάρα πολλές πόρτες και μας έβαλε μέσα σε πολλά είδη τραγουδιών που δεν γνωρίζαμε. Έτσι μάθαμε και μεις και μεταλαμπαδεύτηκε η μουσική σε μας τόσα χρόνια».

«Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουμε γνωριστεί παρά μόνο κοινωνικά. Είναι η πρώτη φορά που τραγουδάω κοντά του. Γι’ αυτό και όταν βγήκα στη σκηνή, νομίζω ότι θα το καταλάβουν όλοι οι φίλοι πως είχα ένα σφίξιμο στην καρδιά γιατί ήταν ένα όνειρο πάντα να τραγουδήσω με τον Γιώργο της καρδιάς μου. Δεν θέλω να λέω τον κ. Νταλάρα, θέλω να λέω με τον Γιώργο γιατί είναι ο Γιώργος της καρδιάς μου. Απόψε αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα Εσείς δεν ξέρω τι μήνυμα θα πάρετε, το δικό μου όμως μήνυμα είναι ότι είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».

Μια ακόμη τρυφερή πλευρά που απλώθηκε από τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Σπίτι με το MEGA».

zappit.gr