Ντ. Κατσαρή στον Antenna Star: «Τρόπος ζωής η ιδεολογική μου αναφορά στη σοσιαλδημοκρατία» (Ηχητικό)

Για όλους και για όλα μίλησε η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνα Κατσαρή, στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με Υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, το πρωί της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου 2023.

  • Η κ. Κατσαρή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε: 

– Στην απόφασή της για την υποψηφιότητα

– Στη θέση της γυναίκας στην πολιτική

– Στην επικοινωνια με τους Αιτωλοακαρνάνες

– Στο όραμά της για τον Νομό

– Γιατί ΝΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΗ

Όπως είπε η κ. Κατσαρή, «από τα νεανικά μου χρόνια, η ιδεολογική μου αναφορά στη σοσιαλδημοκρατία, δεν ήταν ένα «πουκάμισο αδειανό», αλλά τρόπος σκέψης, τρόπος ζωής και συμπεριφοράς, τρόπος άσκησης της όποιας «εξουσίας», στις θέσεις ευθύνης που έμελλε να διαχειριστώ».

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά, την πολιτική», συνέχισε, «ουδέποτε υπήρξε αυτοσκοπός αλλά διαδρομή. Διαδρομή που χαράχτηκε με πολλή δουλειά, κόπο, συνέπεια και πίστη στο καθήκον για το κοινό καλό».

Η κ. Κατσαρή τόνισε ότι σε ολη αυτή την πορεία της, ποτέ δεν ήταν ΜΟΝΗ. Συνοδοιπόροι της ήταν πάντα οι άνθρωποι της Αιτωλοακαρνανίας και η εμπιστοσύνη και αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της.

«Σε αυτή τη διαδρομή τούτη τη φορά, προέκυψε ένας νέος προορισμός. Ακόμη μια φορά λοιπόν, σας ζητώ να τη διανύσουμε ΜΑΖΙ!», κατέληξε.

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Ντίνας Κατσαρή στον Antenna Star: 

Κατσαρή Ντίνα

Περιφερειακή Σύμβουλος
Υποψήφια Βουλευτής Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Γραφείο: Πλατεία Παναγοπούλου 1 – 2ος όροφος

Τηλ.: 26410-32123 & 6944447718

e-mail:katsarintina@yahoo.gr