Ο Μίλτος Ζαμπάρας στον Antenna Star 103.5: «Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Πρωινός Τύπος» του Παναγιώτη Τσακανίκα φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 27 Νοεμβρίου 2023 ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τις εξελίξεις στον χώρο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

  • Πιο αναλυτικά, δήλωσε -μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Νομίζω πως η καταιγίδα έχει καταλαγιάσει, έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν προηγήθηκαν γεγονότα που δεν μας στεναχώρησαν. Αναφέρομαι στις αποχωρήσεις στελεχών, μελών και κόσμου.

Μια κατάσταση που συνεχίζει να μας στενοχωρεί όσο υπάρχει μια εσωστρέφεια αλλά θέλω να πιστεύω πως το επόμενο διάστημα θα μπει μια κόκκινη γραμμή γιατί αυτό μας αδικεί όλους και η κοινωνία το κοιτάζει με μια διστακτικότητα και με απόσταση και με μία συνολικότερη απαξίωση σε σχέση με την πολιτική.

Η κοινωνία θέλει να απαντάς στα προβλήματά της, να απαντάς σε αυτά και ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να ασκείς σοβαρή προγραμματική αντιπολίτευση».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων με τον ίδιον να δηλώνει «οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές, μας προβληματίζουν αλλά αυτό που φαίνεται είναι πως γενικά η κεντροαριστερά έχει πρόβλημα και το επόμενο διάστημα ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρέπει να λάβουμε πρωτοβουλίες».

Στην ερώτηση σχετικά  με τις αποχωρήσεις στελεχών σχολίασε πως ο ίδιος δε συμφωνεί πιστεύοντας πως βιάστηκαν να λειτουργήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ακούστε, αναλυτικά, όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του ο κος. Μίλτος Ζαμπάρας στον Antenna Star 103.5: