Περιοδεία Γ. Παπαναστασίου σε Τραγάνα, Περιστέρι, Παραβόλα και Παντάνασσα
- Για τα έργα που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας συζήτησε με τους κατοίκους σε Τραγάνα, Περιστέρι, Παραβόλα και Παντάνασσα ο Eπικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο -Νέα Αρχή- Τόπος να Ζεις», Γιώργος Παπαναστασίου.
«Η δική μας ικανοποίηση είναι η ανταπόκριση που παίρνουμε από την επαφή μαζί σας.
Με μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά χωρίς εντυπωσιασμούς και πυροτεχνήματα, αποδίδουμε στους πολίτες έργα και υπηρεσίες που αντανακλούν στην ποιότητα ζωής», σημείωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.












Σχετικά Άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: Η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο αναφώνησε «καλώς το αστέρι μου, καλώς το λουλούδι μου»
Αγρίνιο – Νίκη Φλώρου στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Ξ.: «Η περιοχή μας διαθέτει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα»
Γιώργος Μυλωνάκης: Επέστρεψε από τη Γερμανία και συνεχίζει τη θεραπεία σε ελληνικό κέντρο αποκατάστασης