Πρώτο δείγμα από την επιστροφή των Transatlantic (Video)

Tο prog rock supergroup των Transatlantic, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από τις επερχόμενες κυκλοφορίες τους. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το video για το κομμάτι “Overture/ Reaching For The Sky”. To εν λόγω κομμάτι, θα περιλαμβάνεται στην εκδοχή “The Absolute Universe: The Breath Of Life (Abridged Version)”. Επιπρόσθετα, είναι το πρώτο νέο μουσικό δείγμα της μπάντας έπειτα από το 2014 και το “Kaleidoscope”.

O Mike Portnoy, σχολίασε σχετικά:

«To “Reaching For The Sky” είναι το πρώτο δείγμα από το magnum opus μας “The Absolute Universe” και μια εξαιρετική εισαγωγή στον δίσκο καθώς θέτει τον τόνο κατά τον παραδοσιακό Transatlantic τρόπο. Ακολουθεί μια εισαγωγή “Overture”, η οποία μεταβαίνει στο up-beat αυτό κομμάτι. Μου αρέσει επίσης που συμπεριλαμβάνει ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της μπάντας, που είναι το μοίρασμα των φωνητικών.

Επίσης έχει ενδιαφέρον γιατί αυτή η εκδοχή περιλαμβάνεται αποκλειστικά στην Abridged εκδοχή του άλμπουμ ενώ η Forevermore εκδοχή ξεκινά με μια άλλη εκδοχή του “Heart Like A Whirlwind” με διαφορετικούς στίχους και φωνητικά».

Υπενθυμίζουμε πως οι Transatlantic θα κυκλοφορήσουν, δύο διαφορετικές εκδοχές του δίσκου, τις “The Absolute Universe (Abridged Version)” και “The Absolute Universe: Forevermore (Ultimate Version)”.


Πηγή: rocking.gr
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr