Το φοβερό live stream των Metallica

Οι Metallica πραγματοποίησαν μια live εμφάνιση, η οποία μεταδόθηκε στο πλαίσια του “Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” από τη βάση της μπάντας στο San Rafael, στην California. Οι εκπλήξεις πολλές και δυνατές. Όπως μπορείτε να δείτε και στα video που ακολουθούν, υπήρχε και κοινό, αλλά με… ευρηματικό τρόπο!

Στο ακουστικό μέρος οι James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett και Robert Trujillo απέδωσαν… αλλιώς τα “Blackened”, “Creeping Death”, “The Unforgiven”, “Now That We’re Dead”, “Nothing Else Matters”, “All Within My Hands” αλλά και διασκευές των “When A Blind Man Cries” από τους Deep Purple και “Turn The Page” του Bob Seger.

Υπήρχε όμως κι ένα ηλεκτρικό σετ με ξεχωριστό ενδιαφέρον, με μια διαφορετική εκδοχή του “Disposable Heroes” και το “Wasting My Hate”, για πρώτη φορά από το 2011, καθώς και τα “For Whom The Bell Tolls”, “Master Of Puppets” και “Enter Sandman”, μαζί με την διασκευή του “The House Of The Rising Sun”.

Μαζί με τους Metallica στο show εμφανίστηκαν ο πολυοργανίστας Avi Vinocur και ο κιμπορντίστας Henry Salvia. Ακόμη, οι γιοί των Hetfield και Ulrich, έκαναν δεύτερα φωνητικά και έπαιξαν κρουστά στο “All Within My Hands”.


Πηγή: ogdoo.gr
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr