Αγρίνιο: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στα φανάρια του Νοσοκομείου Αγρινίου. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα, οδηγού δικύκλου.
- Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μηχανάκι που οδηγούσε και κινούταν επί της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. ημιφορτηγό που έστριβε από τον παράδρομο προς την Εθνική.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. όπως και περιπολικό της Τροχαίας, όμως ο οδηγός του δικύκλου είχε μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα.
karvasaras.gr
Σχετικά Άρθρα
Κυριακή Γρίβα: «Καταπέλτης» η Εισαγγελέας – Ζήτησε την ενοχή του 40χρονου για τη δολοφονία της Αγρινιώτισσας
Πάτρα: Στο Τορίνο ο 15χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με θερμοπληξία
Ιωάννης Γκιάφης για την Αγία Παρασκευή: Μια πνευματική «ριζοτόμος» της Εκκλησίας μας μέσα στην άγονη εποχή μας