Το Ε.Κ.Ν.Δ. για το Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ναυπακτίας

Συμπαράσταση του Ε.Κ.Ν.Δ. στον αγώνα του Σωματείου Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ναυπακτίας, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της ανεργίας – Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας του Σωματείου Κ.Δ.Α.Π. στο Λιμάνι Ναυπάκτου σήμερα

  • Σε ανακοίνωσή του το Ε.Κ.Ν.Δ. εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στον αγώνα του Σωματείου Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ναυπακτίας, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της ανεργίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Ε.Κ.Ν.Δ. απαιτεί άμεσα την παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου και της Υφυπουργού κας Μιχαηλίδου να εξασφαλίσουν άμεσα επιπλέον πόρους για να χορηγηθούν voucher σε όλες τις μητέρες που το δικαιούνται και αποκλείστηκαν.

Καλούμε τους Βουλευτές όλων των κομμάτων και το Δήμο Ναυπακτίας  να απαιτήσουν τη διάθεση των αναγκαίων πόρων ώστε να χορηγηθεί voucher σε όλες τις μητέρες που πληρούν τα κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια της πρόσκλησης ώστε να μη μείνει κανένα  παιδί εκτός Κ.Δ.Α.Π.

Απαιτούμε:

Κανένας αποκλεισμός παιδιών

Καμία απόλυση εργαζομένων

Κανένα Κ.Δ.Α.Π. κλειστό

Καταλήγοντας, το Ε.Κ.Ν.Δ. καλεί όλους στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας του Σωματείου Κ.Δ.Α.Π. στην Πλατεία του Λιμανιού Ναυπάκτου, σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00.